Güneş Nişasta
KAKAOLU PUDİNG
KAKAOLU PUDİNG

Hazırlanışı

750ml (3,5 su bardağı) sütü bir tencereye koyun ve üzerine paketin tamamını ilave edin. Orta ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin.

Ocaktan aldıktan sonra, tatlı kaselerine boşaltın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına koyun ve soğuk olarak servis yapın.

ÖNERİ: Pudingi ters çevirerek servis yapmak istiyorsanız 600ml(3 su bardağı) süt ile pişirin ve önceden hafifçe ıslatılmış servis kaplarına döküp soğutun.

Enerji - Besin Öğeleri

Ürünün 100 g için  
Enerji (kcal)-(kj) 114 kcal -466 kj
Yağ (g)
Karbonhidrat (g) 19,2
Protein (g) 2,7